HRM in de overheid: congres op 1 februari 2018

In november vorig jaar stonden we met ons boek op de VOV-beurs. Het was fijn om zoveel boeiende mensen te ontmoeten, en een heel aantal mensen hebben toen ingeschreven in ons boek.

Ons volgend “event” waarop we aanwezig zullen zijn, is het congres HRM in de Overheid, op donderdag 1 februari in Gent.  Ons digitaal boek krijgt daar een plaatsje naast deze boeiende boeken op de boekenstand… (hoe kan het anders :-):

Isabel De Clerq en Luk DeWulf kennen we al, voor de anderen kijken we uit naar de kennismaking!

Maar de boeksigneersessies (hoe gaan we dat digitaal doen trouwens?) zijn nog maar de pauze van het echte congres natuurlijk, want van ’s morgens tot ’s avonds zijn er boeiende sprekers gepland.

Voor het onderwerp #futureofwork ofte Nieuwe Werken springen er deze sessies tussenuit:

  • Om 11u10: Praktijkcase van de Provincie Antwerpen: Het Nieuwe Werken: Spring op de Waaierwerk Express! We hebben Alex Van Loon al eens aan het woord gehoord over dit project: echt een boeiend verhaal!
  • Om 11u50 is er de interactieve sessie “Hoe spelenderwijs integer nieuw werken” met Kristien Verbraeken maar ook Gerda Serbruyns, voor ons digitaal boek de trekker van de case VAC Gent. Het zal een interessante sessie worden, maar dat vinden veel mensen want inschrijven is niet meer mogelijk: de sessie zit vol.
  • Zelfsturende teams in een klassieke organisatie: feitelijk of onmogelijk? Interactieve sessie in beperkte groep, om 12u50 door Freek Van Looveren
  • Samen, sneller, slimmer: digitalisering als sleutel voor een hogere Organisatiebetrokkenheid vanuit Stad Antwerpen om 14u40.
  • En natuurlijk de keynote van Isabel De Clerq om 15u35 : Are social technologies the ideal catalyst for organisational transformation?
    Deze laatste sessie staat effectief aangekondigd in het Engels… Zou het? We zijn benieuwd!

In elke geval: het volledige programma vind je op de site van het congres, waar je ook nog altijd kan inschrijven.

En goed nieuws: we hebben een korting code, ter waarde van 45 euro!
Daarvoor kies jij bij inschrijving bij kosten voor “mailcode” en geef je op het tweede scherm de code HRB18DCTA in.

Tot dan? Volg in elk geval de hashtag #hrovbe, naast #futureofworkBE natuurlijk!