Auteurs en Cases

Ons boek over Het Nieuwe Werken is een verhaal geworden van erg radicale co-creatie.

We hebben in de eerste plaats een groep gemaakt met co-auteurs. Experts in de verschillende aspecten van Het Nieuwe Werken.

De co-auteurs zijn: Annelies Boelaert voor het thema People, Carla Godts voor Process, Bart Van Roey voor Tools, Gerd Steegmans voor Bricks en Viviane Kock voor het onderwerp Remote.

Maar deze co-auteurs hebben allemaal mensen geïnterviewd. Mensen die meegewerkt hebben op projecten van Het Nieuwe Werken, bij zes interessante organisaties in België.

Die organisaties zijn De Onafhankelijke Ziekenfondsen, EASI, Port of Antwerp, Axa verzekeringen, Getronics en de Vlaamse administratie (VAC Gent). Voor elk thema hebben we er met één of meerdere personen gepraat. Zij schrijven mee. We vertellen in het boek hun verhaal. Zij creëren mee.
Zo zijn we al aan een groep van 40 mensen. De collage op onze home page toont groepsfoto’s van de gesprekken trouwens.

Maar we gaan nog een stap verder. Want het boek wordt niet alleen maar een gewoon (papieren) boek, het wordt ook een dialoogboek. Jij als lezer, zal in dialoog kunnen gaan met de co-auteurs, maar ook met de mensen die we geïnterviewd hebben, en met elkaar. En zo wordt je ook mee auteur.

Hoe dat precies in zijn werk zal gaan, staat in het boek zelf beschreven.

Op deze site kan je in elk geval de eerste stap zetten.

Dat is inschrijven voor het boek.