Volgende meetup: 7 oktober om 15u over hybrid meetings…

Uitnodiging voor onze meetup over hybride meetings: online (in Teams) of on site (in Vilvoorde)

We kennen ze allemaal, die meetings waar een paar mensen on site zitten, en anderen online. En we kennen ook de problemen die daarmee kunnen voordoen. Die problemen zijn vaak zo erg, dat vele consultants rond digitaal samenwerken adviseren om geen hybride meetings meer te doen: als iemand online is, dan iedereen in een kotje en ook individueel online.

Maar dan kwam het boek “Suddenly hybrid” en zo komt er weer beweging in onze aanpak, in ons kunnen. Met de community rond heb boek doen we al hybride meetings van de eerste meetup in 2017, dus wij gaan ook nu voor hybrid. Daarom de meetup van 7 oktober over hoe je het goed kan doen…

Inschrijven kan naar goede gewoonte (gratis) via dit formulier.

De on site venue is intussen beslist! We zijn weer te gast in Officenter, Luchthavenlaan 27 in Vilvoorde. Ik schrijf “weer te gast”, want in oktober 2017, dus precies vijf jaar geleden hebben we daar het startschot gegeven van het digitale verhaal , met de lancering van de OneNote versie van ons boek. Heb je nog geen toegang tot die versie? Stuur ons dan een berichtje via de Yammer community. Zit je nog niet in onze community? Schrijf je dan in door je naam en email adres door te geven bvb onderaan onze community pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *