Veel organisaties willen ze, maar hoe doe je het op een goede manier?

Communities of Practice in een Microsoft context

Uitnodiging voor workshop

Is dit een uitdaging die jij kent?
In onze corporate wereld werken we vaak in een Microsoft omgeving, en dat is niet alleen om gewoon samen te werken, maar ook samen te leren, samen na te denken en dat kan je doen in een Community of Practice. Veel organisaties hebben geprobeerd om deze communities op te zetten, bijvoorbeeld in Yammer (nu Viva Engage), maar helaas loopt dit vaak op een sisser af. Er komt bijvoorbeeld helemaal geen beweging, of het lukt in het begin, en na een tijdje valt de actie stil of verzandt de conversatie in thema’s waarvoor de community niet bedoeld was.
Daarom onderzoeken we in deze meetup de boeiende vraag: hoe zorgen we voor een krachtige Community of Practice? En hoe doe je dit precies in een Microsoft omgeving?
Dat zijn de vragen waar we op 18 november mee aan de slag gaan. We laten ons inspireren door Peter Staal van Bind uit Nederland, autoriteit in het domein van online communities. Hij is co- auteur van het boek “Organiseren van communities“, en leidt samen met zijn partner Kirsten Wagenaar het bedrijf Bind, helemaal gespecialiseerd in het onderwerp van community management.
Daarnaast zullen we onze best practices delen en samen bekijken welke voorwaarden en strategieën helpend zijn om een goede Community of Practice uit te bouwen. Breng gerust jouw case mee om dat wat we samen leren en ontdekken daarop te projecteren!

Het zou fijn zijn als jij er ook bij bent! Schrijf je even in via Eventbrite.

Je hoeft je niet te verplaatsen, want dit wordt een high quality interactieve online workshop.
We vragen enkel een deelname in de kosten van van 25 euro.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *