Uitnodiging voor nieuw type event op 29 april

Ons boek heeft niet voor niets de ondertitel “Een dialoogboek”. šŸ˜Š Op donderdag 28 april kunnen we nog eens allemaal in dialoog gaan met elkaar: auteurs, cases en lezers. Je zal kunnen aanspreken wie je wil, en daarom werken klassieke tools als Teams en Zoom niet zo goed. We werken voor een eerste keer met Wonder.

Dialoog: fijn Ć©Ć©n op Ć©Ć©n, of in kleine groepjes

Alle auteurs zullen er zijn, en daarnaast zullen ook onze cases (organisaties die we geĆÆnterviewd hebben) zullen vertegenwoordigd zijn onder andere door Carine Deneyer van Onafhankelijke Ziekenfondsen en Joris Bouve en Gerda Serbruyns van de Vlaamse overheid. Maar daarnaast zijn er natuurlijk ook de lezers, vaak mensen die een project rond HNW achter de rug hebben of net met een project starten.
We gaan elkaar rechtstreeks kunnen aanspreken, daar kijken we naar uit!

Kort gezamenlijk moment: gast Christiaan Lustig

Maar naast het “gewoon onder elkaar praten” hebben we ook een inspiratie-momentje: Christiaan Lustig komt om 16u15 kort de basis van zijn model rond Digital Employee eXperience uitleggen, en geeft ons meteen een aantal vragen mee waar we daarna onder elkaar over kunnen praten…

Zin gekregen om mee in de dialoog te stappen, en meteen ook een (vermoedelijk) nieuwe tool Wonder te leren?

Schrijf u dan even in via dit invulformulier en reserveer alvast in uw agenda: donderdag 29/4 van 16u tot 17u (of iets langer kan ook, wij blijven tot het laatste … :-))

EĆ©n antwoord op “Uitnodiging voor nieuw type event op 29 april”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *