Op 24 maart praten we over … ChatGPT (en AI in het algemeen…)

De intussen “klassieke” digitale tools zoals email, samenwerken op gedeelde bestanden, online meetings hebben het mogelijk gemaakt dat we kunnen werken waar en wanneer het best past. Dat is de boeiende wereld van Het Nieuwe Werken, of #remote of #hybrid. Hoe je daarmee best kan omgaan, dat staat in ons boek “Voorbij Het Nieuwe Werken, een dialoogboek”. Dit is trouwens een geleidelijke evolutie geweest sinds de jaren ’80, wel met een stroomversnelling in 2020 tijdens de lockdown.

Maar vandaag, anno 2023 begint er (mogelijk?) een heel nieuwe periode. Een periode gekenmerkt door een technologie waar al heel lang aan gewerkt wordt, maar die erg theoretisch bleef tot november 2022. Toen lanceerde OpenAI zijn tool ChatGPT en opeens was het hek van de dam. Zoveel mensen probeerden het, en waren onder de indruk.

Maar wat moeten we daarmee? Gaat de impact echt zo groot zijn? Wat gaat dit veranderen aan hoe we werken? Welke acties moeten we nu nemen? Wat zijn de mogelijke gevaren (nu én in de toekomst)?

Om rustig over deze vragen in dialoog te gaan, komen we samen op 24 maart in een Teams meeting van 15 tot 17u.

Ook jij bent meer dan welkom, en ja, dit event is gratis. Gewoon inschrijven via dit formulier volstaat. Geef zeker ook jouw vraag of tip mee in het formulier!

Speciale gast deze keer is Elke Wambacq van Dinobusters, en moderatie is in de handen van Patrick Van Renterghem van IT Works.

Tot de 24 ste?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *