Meetups

Een dialoogboek wordt gelezen en geschreven door een community, een groep mensen. En die community kan online in dialoog gaan, maar fysieke ontmoetingen hebben zeker ook nog hun toegevoegde waarde.

Daarom organiseren we meetups, de volgende is nu 11 december in Antwerpen en daarvoor hebben we een fantastische locatie en dito uitwisseling in petto. In het iconische Havenhuis, hoofdzetel van Havenbedrijf Antwerpen, nodig we u uit voor een verdiepend event over het thema Bricks, één van de 5 thema’s die uitgebreid aan bod komen in ons boek.

Erg handig: u kan het hele event meemaken ofwel ter plaatse of online, helemaal in lijn met Het Nieuwe Werken. In beide gevallen schrijft u in via Eventbrite.

Bij wijze van scoop delen we graag met u de inzichten die het Havenbedrijf en 5 andere inspirerende Belgische cases hebben meegenomen voor, tijdens en na de implementatie van hun nieuwe werkomgeving. Stuk voor stuk hebben zij gekozen voor erg progressieve werkplekconcepten. Uiteraard niet zonder slag of stoot of zonder verbeterpunten. Kom er alles over te weten tijdens het panelgesprek met de verschillende ervaringsexperten.

Enkele boeiende thema’s die zeker aan bod zullen komen:

  • Is de open space nu dood of net springlevend?
  • Is Activity Based werken de heilige graal voor dé ideale werkomgeving?
  • Hogere productiviteit, meer employee engagement, betere aantrekkingskracht op de arbeidsmarkt, zijn het loze beloftes of kan de fysieke werkomgeving hier werkelijk toe bijdragen

Wat neemt verder je zeker nog mee:

  • Tips & tricks van de verschillende ervaringsdeskundigen
  • Inspiratie om zaken te initiëren binnen uw eigen organisatie
  • Inzichten in het allesomvattende en bredere kader over hoe het aspect Bricks samenhangt met de andere domeinen: people, process, tools en remote.
  • Toegang tot de pilootversie van ons boek:

 

Het programma:

14u30 – 15u00 Onthaal en netwerk gelegenheid

15u00 – 15u30 Opening sessie en introductie door Marleen Eyssen van POA

15u30 – 16u30 Panel tussen Bricks experten

16u30 -17u00 Intro boek en digitaal boek Future of Work in België

17u00 – 17u45 Bezoek aan de unieke werkomgeving van POA

18u00 – 19u00 Netwerk rond een drankje en hapje

 

Praktisch:

De inschrijvingsprijs is maar € 80 als u ter plaatste komt (en dus niet alleen van het uitzicht, de dialoog maar ook van de hapjes en drankjes kan genieten) , € 40 als u online deelneemt. Toegang tot het digitale boek is in beide gevallen inbegrepen!